Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 11:29   #3
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben 3 yiyip dönmeleri durumunda napacaksınız dedim? Çok da uzak bir olasılık değil, şuanki duruma göre doğal dedim..

Yine söylüyorum; şuan ki Beşiktaş Avrupa'nın önemli kulüplerine karşı hücumda varlık gösteremez..Savunmasını yapar, savaşır, mücadele eder; ama hiç bir şey elde edemez..Bizim amacımız ezilmemek olmamalı artık..Yenip geçmek, ezmek olmalı..Büyük takım olduğumuzu hatırlayın diye sizler söylüyorsunuz..
eğer ki 3 atıp gelirsek o durumda sen napıcaksın ben çok merak ediyorum açıkçası.. ama önemli değil farkındayım benim tercihim mesela bobo gitsin zapo gitsin delgado gitsin zaponun yerine ferrari işte delgadonun yerine buonanotte bobonun yerine mutu alınsın o zaman gör kim eziyo kim eziliyor ama işte bunların olması biraz hayal o yüzden birazcık gerçekçi düşünmemiz lazım ben bu yüzden yoksa tabiki dediğin doğru ama şu durumda bu mümkün değil yada diyorum ki ferrariyi alma türk bi tane defans oyuncusu al ereni yada edizi bounanotte yi all o zaman çok daha güzel olur ama böyle düşünmüyolar sanırım bilmiyorum ne olursa olsun beşiktaşım denizliyle birlikte başarılı olur diyorum ben mevcut kadroyla bile savaşarak kazanıcağını düşünüorum maçlarını