Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 12:53   #4
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer ki 3 atıp gelirsek o durumda sen napıcaksın ben çok merak ediyorum açıkçası.. ama önemli değil farkındayım benim tercihim mesela bobo gitsin zapo gitsin delgado gitsin zaponun yerine ferrari işte delgadonun yerine buonanotte bobonun yerine mutu alınsın o zaman gör kim eziyo kim eziliyor ama işte bunların olması biraz hayal o yüzden birazcık gerçekçi düşünmemiz lazım ben bu yüzden yoksa tabiki dediğin doğru ama şu durumda bu mümkün değil yada diyorum ki ferrariyi alma türk bi tane defans oyuncusu al ereni yada edizi bounanotte yi all o zaman çok daha güzel olur ama böyle düşünmüyolar sanırım bilmiyorum ne olursa olsun beşiktaşım denizliyle birlikte başarılı olur diyorum ben mevcut kadroyla bile savaşarak kazanıcağını düşünüorum maçlarını

Walla Lyon'a, Porto'ya 3 atma olasılığmz nedir bilmiyorum ama olursa ne ala.. Ben bozulmaya razıyım..

Dediğin transferler gerçekleşirse zaten ben de bu düşüncemde ısrarcı olmam..Mutu ve Buonanotte dediğin adamlar bize kademe atlatacak oyuncular..Elbette birşeyler değişir ozaman..Ben şuanki kadro, durum için konuşuyorum..