Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 23:56   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş'tan teklif aldı mı ?

Baba ocağı Karabük'te sezonun yorgunluğunu ailesi ile birlikte atmaya çalıştığını söyleyen milli futbolcu İbrahim Kaş, İHA'ya yaptığı özel açıklamada, eski kulübü Beşiktaş'tan teklif aldığını, fakat sözleşmesi devam ettiği için Getafe'de kalacağını söyledi.

Kaş, "Tabi ki benim devam eden sözleşmem var. Kulübümle menajerim aracılığıyla ile görüşüyorum. Benden memnun olduklarını ve 2 yıllık sözleşmemin devan ettiğini söylüyorlar. Şu an için yapacak bir şeyim yok ve yurt dışında devam edeceğim" diye konuştu.

Karabükspor Yaz Futbol Okulu'nu ziyareti sırasında çok duygusal anlar yaşadığını söyleyen Kaş, "Ben de 1992-93 yıllarında bugünkü minik oyuncular gibi futbola ilk adımı burada atmıştım. 5 Bin Evlerspor Kulübü ve Kardemir Karabükspor alt yapısı derken Beşiktaş ve bugün İspanya La Ligi'ne yükseldim. Benim bu zamana kadar hep bir hedefim oldu. Karabük'te oynarken bile Beşiktaş'ı hayal ediyordum. Benim gözümde hep Beşiktaş forması canlanıyordu ve onu gerçekleştirdim. Çok büyük başarılar yaşamasam da Beşiktaş formasını giydim sonuçta. Daha sonra yurt dışı hayalim vardı, o gerçekleşti. Şimdi yurt dışında bir ivme kazanıp daha sonra büyük takımlarda oynamak istiyorum" dedi.

Milli takım formasını giymenin kendisi için çok büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren İbrahim Kaş, "Kelimelere dökemezsiniz o anı. O anı yaşamak gerekir. Karabük'ün 5 Binevler gibi bir semtinden çıkıp Milli formaya aday olup giymek çok önemli. Ben iyi bir aileye sahip olduğum için ve aldığım tüm kararların arkasında ailemin desteğini hissettiğimden dolayı buralara kadar geldim" ifadelerini kullandı.

İspanya'ya transferinin ilk zamanlarında çok zorlandığını vurgulayan Kaş, "İspanya'da hiç arkadaşım yoktu, bir şey paylaşamıyordum. Bir yerim ağrısa söyleyemiyordum. Şimdi bunların hepsini aştım" diye konuştu.

Her futbolcunun büyük bir takımda futbolu bırakmak istediğini, kendisinin ise futbola başladığı Kardemir Karabükspor'da futbol kariyerine nokta koymak istediğini söyleyen milli futbolcu İbrahim Kaş, "Bugün Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Kardemir Karabükspor inşallah Süper Lig'e çıkar. Çünkü Karabük'te oynamak istiyorum. Karabükspor'un başarısında her zaman olmak isterim. Futbolu bırakacağım zaman da burada kendi memleketimde bırakmak isterim. Bazıları kızacak, ama hala Karabük'ün il olmadığını bilen insanlarımız var. Buranın ismini duymayan insanlarımız var. İlçe iken Süper Lig'de mücadele ederken Türk futboluna renk katan Karabük bugün neredeyse fazla bilinmiyor. Süper Lig'e çıktığı zaman eskiden olduğu gibi yine Kardemir Karabükspor bu kentin adını layıkıyla duyuracaktır" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla