Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2009, 04:00   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyük Mustafa köşke çıktı

Beşiktaş´ın başarılı teknik direktörü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün daveti üzerine dün Çankaya Köşkü´ne gitti. Gül, takım hakkında Mustafa Denizli´den bilgi aldı.


Click the image to open in full size.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül önceki gün Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’yi Çankaya Köşkü’ne, öğle yemeği için davet etmişti. Bu dev buluşma dün gerçekleşti. Ankara’ya giderek Çankaya köşküne çıkan deneyimli teknik adam, Cumhurbaşkanı ile yaklaşık 2 saat süren bir yemek yedi. Oldukça sıcak bir havada geçtiği belirtilen görüşmede, Mustafa Denizli’nin takım hakkında bilgi verdiği Gül’ün transferlerden memnun olduğunu söylediği belirtildi. Yemek sonunda bir açıklama yapan Denizli, Cumhurbaşkanı’nın Beşiktaşlı olduğunu anımsatıp, “Beni, her zaman arayıp soran, taziyelerini ve kutlamalarını bildiren bir kişiliğe sahip. Samimi duygular içinde konuşuyoruz. Sezon sonunda da beni şampiyonluktan ötürü kutlamıştı” ifadesini kullandı.

Click the image to open in full size.


‘Boş geldim, dolu çıkıyorum’
Cumhurbaşkanı ile çok keyifli bir yemek yediklerini dile getiren Mustafa Denizli, “Kendisi takım hakkında bilgi aldı. Yapılan transferlerden memnun olduğunu söyledi” dedi. Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören’in daha önce Gül’e forma hediye ettiğini hatırlatan deneyimli hoca, “Buraya eli boş geldim ama duygu ve düşünce olarak dopdolu çıkıyorum” diye konuştu.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla