Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2009, 04:03   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado'nun yerine Mutu

Kasığından ameliyat geçirecek olan ve 4 ay sahalardan uzak kalması beklenen Arjantinli oyuncunun sözleşmesini dondurmayı amaçlayan Beşiktaş Yönetimi, bu planını gerçekleştirirse Rumen yıldıza imza attıracak.


Click the image to open in full size.


Beşiktaş sakatlığı nedeniyle yarım sezon faydalanamayacağı Matias Delgado konusunda çözüm arayışını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetimin, Fenerbahçe’nin Fabio Luciano’ya yaptığı gibi Arjantinli orta saha oyuncusunun sözleşmesini dondurmayı amaçladığı kaydedildi. Ancak Delgado’nun buna pek yanaşmadığı bildirildi. Önümüzdeki günlerde İspanya’da bıçak altına yatacak olan ve 4 ay sahalardan uzak kalması beklenen Tangocu, ikna edilirse Adrian Mutu’nun transfer edileceği belirtildi. Geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Delgado’ya teknik direktör Mustafa Denizli’nin de sıcak bakmadığı biliniyor. Fiorentina forması giyen Rumen yıldızla uzun süredir ilgilenen Kara Kartal’ın bu konuda büyük aşama kaydettiği belirtildi.

Click the image to open in full size.


Hagi: Beşiktaş’a git...
Mor Menekşeler’in teknik direktörü Cesare Prandelli’nin gelecek sezon için takımda düşünmediği Mutu’nun 10 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirim yapmayı hedefleyen Beşiktaş’ın çalışmalarını sürdürdüğü açıklandı. Bu arada 3 yıldır İtalyan ekibinde top koşturan 30 yaşındaki forvet oyuncusunun, Gherghe Hagi ile görüşüp, Beşiktaş hakkında fikir aldığı öğrenildi. Hagi’nin kendiyle fikir alışverişinde bulunan Mutu’ya “Beşiktaş’a gidersen orada kral olursun. İnönü Stadı’nın müthiş bir atmosferi vardır. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde direkt olarak oynayan bir takımın formasını giymek de önemli bir avantajdır” dediği ifade edildi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla