Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2009, 04:11   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serdar Özkan’dan yeni imaj

Siyan-Beyazlılar´ın genç futbolcusu Serdar Özkan yeni sezona yeni imajıyla hazırlanıyor...


Click the image to open in full size.


Saçlarını uzatan ve bıyık bırakan başarılı oyuncu, küpe de taktı. İdmanlarda oldukça hırslı bir performans sergileyen Serdar, “Geçen sezon iki mutluluğu birden yaşadık. Şimdi önümüze bakmak zorundayız. Yeni sezonda daha fazla forma giymek istiyorum. İlk 11’in değişmez ismi olmak için herkesten fazla çalışıyorum” diye konuştu. Yeni transferleri de değerlendiren genç oyuncu, “Çok daha güçlü bir ekip olduk. Takım olarak ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak. Taraftarımız da, bizden bunu bekliyor” ifadesini kullandı.

Click the image to open in full size.

Siyah-Beyazlılar hız kesmiyor
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Ankara’da bulunan Mustafa Denizli’nin katılmadığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanı, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu yönetti. Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda, futbolcular kondisyon ve taktik çalıştı. Antrenmana tedavileri süren İbrahim Toraman, Delgodo ile izinli olan Tello ve Rıdvan katılmadı. Siyah-Beyazlılar, bugüwn yapacağı çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.


Fink, takıma alışmaya başladı
Kara Kartal’ın yeni transferi Michael Fink, takım arkadaşlarına ve İstanbul’a yavaş yavaş alışmaya başladı. Cisse’nin yerine alınan başarılı orta saha oyuncusu, antrenmanlarda ortaya koyduğu performansla alkış alıyor. Fink’in Almanya’dan arkadaşı olan Fabian Ernst de, yıldız oyuncuyla yakından ilgileniyor, Beşiktaş’a alışması için yoğun çaba sarfediyor.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla