Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2009, 11:20   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
G.Saray Transferi Kapattı!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Lyon'dan aldıkları Keita'yla birlikte transferi kapattıklarını açıkladı.
Adnan Polat, Fildişi Sahilli milli oyuncu Abdul Kader Keita'nın uzun süredir gündemlerinde olduğunu belirterek,"Bu transfer öyle bir gün içinde olacak iş değil. Hocamız oynatmak istediği sisteme en uygun isim olarak onu onayladı. Biz de şartları zorlayarak, Rijkaard'ın isteğini yerine getirdik” dedi.
Forvet transferi yapmayacaklarını söyleyen Polat,"Keita'nın nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorsunuz. Bizim elimizde zaten Milan Baros var. Keita da aynı zamanda golcü özelliği olan ya da forvet oynayan bir isim. Bu nedenle şimdilik golcüye ihtiyacımız yok" diye konuştu.
"YENİ SİSTEM İÇİN ZAMAN LAZIM"
Sarı-kırmızılı başkan, kulübün stat ve diğer konulardaki önemli işleri için İstanbul'da bulunduğunu ancak kampla ilgili bilgilerin sürekli olarak kendisine geldiğini dile getirdi. Adnan Polat, Rijkaard'ın oynatmak istediği sistemin zaman alacağını ve bu yüzden sabırlı olmaları gerektiğini ifade ederek,"Hocamızın oynatmak istediği sistem oturunca inanıyorum ki bambaşka bir takım ortaya çıkacak. Elimizde zaten herkesin imrendiği oyuncular vardı.
Şimdi nokta isimler kadromuza dahil ettik. Tek korkum sezonu erken açacak olmamız. Ancak teknik kadromuzun bütün önlemleri alacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı kulübün patronu, son olarak taraftara da mesaj yollayarak,"Yeni sezonun bizler açısından özel bir anlamı var. Ali Sami Yen'deki son yılımız. Bu yüzden taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla