04-07-2009, 15:14
|
#59 |
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Mesajlar: 1.883
| ''Ferrari ile anlaştık!'' | | Matteo Ferrari transferinde farklı haberler gelmeye devam ediyor! Bu kez haber resmi bir ağızdan; Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den! Demirören, Ferrari ve kulübüyle anlaştıklarını belirtirken, futbolcunun alacakları nedeniyle yaşanan sorundan ötürü imzanın geciktiğini söyledi.. Demirören, Ferrari trasnferiyle ilgili gündeme gelen çelikili haberler üzerine Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a yaptığı açıklamada, futbolcuyla aralarında bir sorun olmadığını söyledi.
Demirören, "Futbolcuyla kulübü arasında olan bir alacak konusu var. Biz Ferrari ile anlaştık. Kulübüyle de anlaştık. Menajerinin rakam yükseltme gibi bir durum söz konusu değil. Ancak futbolcunun kulüpten alacakları var. Futbolcu, kulübüne 'Paramı verin öyle gideyim' diyor. Miktar, büyük. Futbolcu bu alacağını kulübüyle halletmeden ben sözleşme imzalamam. Hafta sonu olduğu için, pazartesi-salı yeniden görüşeceğiz. Ama çözülemeyecek bir sorun değil" dedi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırırm Demirören'in Ferrari'ye imza attırdığı ve vugün öğleden sonra İtalyan futbolcuyu İstanbul'a getireceği haberleri gündeme gelmişti.
Daha sonra ise futbolcunun menajerinin fiyat artırması nedeniyle transferde sorun yaşandığı öne sürülmüştü.
__________________  Hayat Bu İşte! Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun.. ..derin.. üf..
|
| |