Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Bak kardeşim niyetim asla kişisel tartışma yaratmak değil , benim tüpçülük mesleğini icra edenlere hakaret etmediğimi sende biliyorun , ezikbahçelilerin başkanımıza dalga geçmek amaçlı tüpçü dediğini sende biliyorsun bende sende chat box ta DALGA GEÇME AMAÇLI OLARAK BAŞKANIMIZA YANİ BEŞİKTAŞ BAŞKANINA TÜPÇÜ DEDİN yani Beşiktaş başkanına hakaret ettin . Özür dileyeceğine hala yaptığın şeyi savunuyorsun üstü kapalı olarak . Burası Beşiktaş forumu kardeşim kıraathane değil burada Beşiktaş başkanı hakkında konuşurken herkez dikkatli konuşmak mecburiyetinde kimse Beşiktaş başkanına hakaret edemez . Sevmeye bilirsiniz , eleştirebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız çünkü O Beşiktaş kulübünün Başkanı dır doyısı ile edilen veya edilecek hakaret saygısızlık Beşiktaşa olur . Bunun bilincinde olalım konuşurken yazarken dikkatli olalım yeter . |
ben chatboxta dedimki; nerelerden nerelere geldik, tüpcü de az hata yapmadı zamanında higuenler, diattalar, şildenfeltler dedim ama şimdi hepmizin gittiğine üzüldüğü zaponun yerine ferrari geliyo, bu da takımımızın ne kadar iyi kadromuz olduğunun ve daha da iyileştiğinin kanıtı dedim. hatta dalga gecmedim, tam tersi su an yapılanları övdüm. ordaki bi kelimeyi görüp dalga gectin demen yanlıs. sen o konusmanın icinde yoktun. orda konustuğum arkadaslar da ne dediğmi biliyorlar. fenerlilerin amacı beni ilgilendirmiyor. ben fenerli değilim. ki ben bu konudaki düsüncelerimi de söyledim. ben tüpcü olsam ne gibi bi cevap vereceksin bana merak ediyorum.
nese uzatmaya gerek yok. bi sorun da gözükmüyo ortada zaten. başkan hakkındaki düşüncelerimi de hemen yukarıya yazdım. saygılar..