Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2009, 03:45   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko da onay verdi!

Yeni sezonda daha fazla şans bulmak için uğraşan Slovak futbolcu, Nihat Kahveci konusunda samimi ifadeler kullandı ve “Bize katkısı sanıldığından fazla olur” dedi


Click the image to open in full size.


Nevzat Demir Tesisleri’nin en neşeli isimlerinin başında gelen Holosko, formuyla gözdolduruyor. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin sık sık birebir konuşmalar yaptığı Slovak yıldızın, gelecek sezon kadroda daha fazla şans bulması bekleniyor. Holosko, takım içindeki rekabettin ise hiç çekinmiyor.


Aynı mevkide ama...
Hatta kendisiyle aynı mevkide oynayan ve askerlik dönüşü Beşiktaş’a imza atması beklenen Nihat Kahveci için de övgü dolu sözler sarfeden Siyah-Beyazlı futbolcu, “Nihat’ın aramıza katılacak olması Beşiktaş için çok önemli. Nihat hem oyun zekası yüksek hem de gerektiğinde inisiyatif almaktan kaçınmayan bir yıldız. Katkısı sanıldığından fazla olur” dedi.


Denizli üzerine titriyor
Mustafa Denizli’nin en çok ilgilendiği ve özel çalışmalara da tabi tuttuğu oyuncuların başında olan Holosko, artık liglerin başlayacağı günü iple çekiyor. Genç forvet, özellikle Şampiyonlar?Ligi’nde patlama yapıp Avrupa vitrinine çıkmayı hedefliyor.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla