Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2009, 13:53   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
transferde son durum


MATTEO FERRARİ
Son günlerde Beşiktaş transfer gündeminin 1 numaralı ismi. Başkan Yıldırım Demirören`in İtalya seferinden yalnız dönmesi, dedikodularıayyuka çıkardı. Ancak İtalyan oyuncunun durumunda endişelenecek bir durum yok. Bu transferde Beşiktaş tarafı hem oyuncuyla hem dekulübü Genoa ile her konuda anlaştı. Şu anki sessiz bekleyişin sebebi, Matteo Ferrari`nin İtalyan kulübünden kalan alacaklarını henüz tahsil edememesinden kaynaklanıyor. Ferrari`nin avukatları ile Genoa kulübü yetkilileri bu konuya çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Bu konunun hafta içinde çözümleneceğini Beşiktaş kulübüne bildirdiler. Başka bir gözle bakarsanız bu gecikme Beşiktaş yönetiminin de işine gelmiyor değil. Yabancı kontenjanının dolu olmasından dolayı sıkıntı çeken Beşiktaş`lı yöneticiler bu zaman içinde elinden çıkarmakistediği oyuncuların transfer görüşmelerini yapıyor.
ZAPOTOCNY
Beşiktaş futbol takımında geçtiğimiz sene çeşitli sebeplerden dolayı istenen performansı gösteremeyen Çek futbolcu, gönderilecek oyuncuların başında geliyor. Beşiktaş yönetimi bu oyuncuyu süper lig takımlarından birine kiraya vermek isterken, oyuncunun menajerleride yurtdışındaharıl harıl takım arıyorlar. Bize gelen bilgiye göre kısa bir zaman içinde bu oyuncunun Alman takımlarından birine kiralık olarak verilebileceğiyönünde. Zapotocny, ailevi sebeplerinden dolayı Anadolu takımlarında oynamaya pek sıcak bakmıyor.
BOBO
Beşiktaş`tan ayrılma ihtimali yüksek oyunculardan birisi, kendiside artık Türkiye`de oynamaya sıcak bakmıyor. Yunan ekibi Olimpiakos`un cazipteklifi Bobo`nun kafasını karıştırmış durumda. Fakat Yunan ekibinin bonservis konusunda cimri davranması Beşiktaş yönetiminin bu transfere sıcakbakmamasına neden oluyor. Mustafa Denizli`ninde, Brezilya`lı oyuncunun kafasının karışık olmasından dolayı, gitmesine engel olmayacağını duyuyoruz.
DELGADO
Beşiktaş`tan ayrılma ihtimali en düşük oyuncu. Kontratının yeni uzatılmasından dolayı, siyah beyazlı yönetimin eli kolu bağlı. Sözleşmesinin dondurulması konusu imkansız görünüyor. Arjantin`li oyuncu ameliyat sonrası takımda yer almak istediğini ve takımdan ayrılmayacağını kulüp yetkililerine bildirdi. Beşiktaş`ın Arjantin`li oyuncuyu göndermesi için, yaklaşık 4,5 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.
BATUHAN
Sakatlığı nedeniyle idmanlara çıkmayan genç oyuncu, transferin kilit ismi. Olası bir Bobo ve Zapo transferinin yerine forvette düşünülmesi gereken bir oyuncu. Kamuoyu yabancı kontenjanında boşalacak 2 oyuncundan birinin yerine Batuhan`ın olmasını, yapılacak yabancı transferininde hızlı bir forvet arkası olması görüşünde. Ancak kazın ayağı öyle görünmüyor, Bizeim edindiğimiz istihbarata göre Mustafa Denizli, Batuhan`a biraz soğuk bakıyor. Yakın zamanda Batuhan`ın bir takıma kiralık verilip, Bobo`nun olası bir transferinde yabancı forvet arayışına başlanılması kimseyi şaşırtmasın.
NİHAT
Beşiktaş`ın yeni sezonda en çok ses getiren transferi, Askerliğe gidişi sırasında medyanın yazdığı senaryoların hepsi asılsız. Prosedür gereği Nihat`ın bedelli askerlik yapabilmesi için Türkiye`ye kesin dönüş yapmaması gerekiyor. Askeriğini bitirdikten sonra Nihat`ın yeni sezonda giyeceği formanın rengi siyah beyaz olacaktır.
HABER1903
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla