Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2009, 13:58   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
transfer analizi

ALTERNATİF 1
Halen Zapo ile ilgili transfer görüşmeleri sürdürülüyor. Zapo yurtiçi veya yurtdışında bir kulüple anlaşabilir. Bu şekilde boşalacak kontenjan`a Ferrari alınarak bölgede iyileştirme yapılabilir. Ancak bu durumda yine stoper mevki için 1 üst düzey Türk oyuncu bulmak gerekecektir.
ALTERNATİF 2
Bobo için Olympiakos`un teklifi değerlendirilebilir ve Ferrari bu kontenjana yazılır. Bu şekilde 4 üst düzey stoper takımda kalmış olur. Bobo`dan boşalacak pozisyona Batuhan getirilir ve ileri 4`lü NOBRE-BATUHAN , HOLOSKO-NİHAT şeklinde oluşturulur.
Bizler HABER 1903 olarak bu alternatife sıcak bakmamıza rağmen Mustafa Denizli`nin Batuhan`a sıcak bakmadığı duyumlarını almış bulunuyoruz.
ALTERNATİF 3
Hem BOBO hem ZAPO`nun yollanıp yerine FERRARİ ve bir forvet transferi yapmak.
Bu alternatifte gelecek olan forvetin Türkiye istatistiklerinin Bobo ve Batuhan`dan iyi olması ihtimalini düşük görüyoruz.
Ancak tartışmasız üstün bir isim olması durumunda bu alternatife sıcak bakıyoruz.
YA ORTA SAHA?
Delgado gitmek istemediğine göre bu konuda yabancı oyunculu bir alternatif yaratmak çok mümkün gözükmüyor.
Yine ancak Batuhan`a razı olunursa hem Zapo hem Bobo yollanıp orta sahaya daha faydalı bir oyuncu alınabilir. Benayoun tipinde hem ortada hem ileride oynayabilen bir oyuncu tipi bütün sistemi şahlandırabilir.
KİLİT BATUHAN
Bütün bu analizlerin ışığında ve kontenjan göz önünde bulundurulduğunda Mustafa Denizli`yi bekleyen en önemli kararın Batuhan kararı olduğu açıkça gözükmektedir.
Kadroda bulunan ve farklı mevkilerde oynayabilen oyuncuların değerlendirmesini de yaparak Denizli`nin en sağlıklı kararları vermesini ümit ediyoruz.
Yönetime düşen görev ise transfer sezonunun son gününe kadar en iyi isimleri Denizli`nin kararına göre takıma katmak olacaktır.
Ancak temel hedef çifte kupalı bir kadroya radikal değişiklik yapmak yerine nokta ve doğru kalitede 1-2 adamı katmak olmalıdır.
HABER 1903
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla