Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2006, 09:44   #50
Adelaar

Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Giderayak Bombaladi

Tigana’ya şok suçlama

Ailton: Transferlere bakın, hepsi Tigana’nın eski ortakları ve menacerleri tarafından yapılmış. Ve sadece onlara şans tanıyor!
18.08.2006

‘Arkadaşı gelince yüzüme bakmadı’
Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan Brezilyalı futbolcu Ailton, yine teknik direktör Jean Tigana’ya yüklendi. Sambacı, Fransız hocayı sert bir dille eleştirirken, “Tigana ilk geldiğinde bana birlikte olacağımızı söyledi. 3 gün sonra Fransa’dan Richard diye bir arkadaşı geldi ve tesislerde kalmaya başladı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Richard geldikten sonra, Tigana yüzüme bile bakmadı. Olayları şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Yönetime bu konuda uyarıda bile bulundum” diye konuştu.

‘Haberlere hiç aldırış etmiyor’
Transferlerin tamamen Tigana’nın eski ortakları, menacerleri ve birlikte çalıştığı diğer kişiler tarafından yapıldığını da sözlerine ekleyen Ailton, şunları kaydetti: “Yönetime bu olanları ilettiğimde bana gazetelerde bu tür haberlerin çıktığını ama Tigana’nın bunlara aldırış etmediğini söylediler. Çok açık söylüyorum, eğer o menacerler aracılığı ile transfer olsaydım, bugün ilkonbirde forma giyiyor olurdum.”
Adelaar Ofline