05-07-2009, 23:18
|
#42 |
Banned
| Alıntı: AloneWolf´isimli üyeden Alıntı
Herşeye rağmen inatla başkanlık koltuğunda oturulmaz , herşeye rağmen kimsede desteklenmez.Şimdiye kadar başkana hakaretim olmadı forumlarda "tüpçü" diyenlere en büyük tepkiyide ben verdim.Senin başkana herşeye rağmen bu kadar bağlılığınıda anlayamıyorum.Bazen aynı kişidenmi bahsediyoruz diye şüpheye düştüğüm oluyor.Belki yaş itibari ile eski başkanları tanımıyor olabilirsin senin gözünde en iyisi bu olabilir.1977-1979 Gazi Akınal dan beri başkanları hatırlarım , içlerinde mukayese edeceğim tek kişi yok.Başkan eskiden yanlış yapmış olabilir diyorsun , ne eskisi şu anda bile yanlışlar içinde..kongreye kadar desteğe varım ama , demirörene kongrede destek vermek Beşiktaşımıza yapılacak en büyük kötülüklerden biridir diyorum... | Sizi anlayamıyorum yemin ederim yav ne alakası var benim sözlerimin herşeye rağmen başkana tam destek vermekle , suç mu günah mı ezik bahçelilere azize nin ezik medyasına başkanımızı ezdirmelim demek , Başkana tepki göstermek için sövmek mi lazım hakaret etmek mi lazım . Biraz mantıklı düşünün Allah aşkına başkanı en iyi başkanı olarak görmüyorum kaldı ki görsem ne olur SUÇ MU GÜNAH MI . Ya konuyu nerden nereye getirdiniz konu başlığına bakarak yorum yapıyosunuz biz ne konuşuyoruz bizim meramımız ne farkında değilsiniz , Allah aşkına konunun ilk mesajına dönün bütün mesajları okuyun . Kan davası güttüğünüz kişi BEŞİKTAŞ ın Başkanı bunu unutmayın . Size diyorum ki adamın karşısına rakip çıkmamışsa SUÇ ONUN MU rakip çıktı da engelledi mi sayın başkan , Karşısına rakip çıktı rakip seçimi kazandı da başkan koltuğumu bırakmadı , lütfen biraz mantıklı düşünün . Yazımı okuyun orada ne diyorum kongrede görevi bırakıncaya kadar onu rakiplere ezdirmeyelim o Beşiktaş ın başkanı sövmeyelim hakaret etmeyelim bütün mesele o . sanki ben kongrede sayın demiröreni destekleyelim demişim gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz .
__________________ |
| |