Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2009, 08:41   #15
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer Ferrari transferinde söylenenler doğru ise vazgeçelim bu transferden.. 30 yaşında bir adama 3+1 yıllık sözleşme ile 17 milyon euro saymak akıl karı değil.. Zapo'dan ne kadar fazlasını verecek emin değilim.. Bu parayı Bobo'nun yerine çok iyi bir santrafor ve yerli bir stoper için harcasak çok daha ii olur.. Hatta bir şekilde Delagda'dan kurtulup orta sahaya çok sağlam bir adam alabilirsek daha da süper olur.. Aksi takdirde bu transfer Zapo'nun gönderilme maliyetiyle beraber inanılmaz bir boyuta çıkacak..
bizim defansı çok iyi yöneticek karşı forvetleri siz burdan geçemezsiniz gibi bir mesaj verecek bir oyuncu lazım buda ferrari ne sivok yapabiliyor ne zapo bunu toromanda yapıyor ama yeterli değil zaponun çok yedirdiği gol biliyorum hemde çok hatalı goller saymamıza gerek yok burda anlamıyorum hala zapo kalsın diyosunuz bi çok maç onun yüzünden zora girmiştir aynı şeyleri yaşamamızı mı istiyorsunuz ferrari çok iyi bir oyuncu hakikatten iyi bir defans oyuncusu delgadonunda bobonunda gitmesi lazım bana kalırsa delgado gidemez şu durumda ama dondurma olayı yapılmalı diye düşünüyorum şampiyonlar ligi maçlarımız olucakk bobo giderse yerine çok daha iyisini alıcaklarını bildiğim için gitmesine sıcak bakıyorum ama kalsada olur o kadar sorun değil çnkü bobo çok kaliteli kalırsa bu sezon yine gollerine devam edicektir her koşulda iyi bir kadro oluşturacağımız kesin bnce o yüzden hiç endişem yokk