Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2006, 10:08   #1
Barisozgur

Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tigana Transfere Doymuyor!..

TIGANA TRANSFERE DOYMUYOR!.. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Cuma, 18 Ağustos 2006 Click the image to open in full size.Transferin şampiyonu Beşiktaş hocasını memnun edemedi!.. Kadrosunu neredeyse baştan aşağı yenileyen Tigana, buna karşın yabancı bir ön libero, Kayserispor’un golcüsü Gökhan Ünal ve aynı takımın sağ kanat oyuncusu Mehmet Topuz’un transfer edilmesini talep etti.!.
SON iki yılın transfer şampiyonu Beşiktaş, yeni sezona da sekiz yeni isimle girdi. Kadrosunu neredeyse baştan aşağı yenileyen siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana, yine de transfere doymuyor. Fransız hoca, orta saha ve sol kanattaki eksiklikleri gidermesi için alınan Ricardinho’nun ardından kulüp başkanı Yıldırım Demirören’den bir ön liberonun yanı sıra Kayserispor’un golcüsü Gökhan Ünal ile aynı takımın sağ kanat oyuncusu Mehmet Topuz’un alınmasını istedi.

Koray’dan endişeliyim

Başkan Demirören’le bir toplantı yapan Tigana, şunları söyledi: "Yeni bir ekip oluşturduk ve yeniden yapılanma sürecine girdik. Bu yüzden oyuncu istemem kadar normal bir şey olamaz. Ben, Beşiktaş’a kurtarıcı olarak gelmedim. Sadece kalıcı şeyler bırakmak istiyorum. Defansta oynayan Gökhan Zan, İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş’tan memnunum. Ancak, Koray’dan endişeliyim. Bu nedenle defansla orta saha arasında bağlantı kuracak iyi bir ön liberoya ihtiyacım var. Aradığımız şartlardaki oyuncu Fransa liginde mücadele ediyor. Ancak, fiyatı 10 milyon Euro. İyi bir defans oyuncusunun maliyeti bu. Transferle ilgili kararı siz vereceksiniz.

Yıldız yok

Takımda köklü değişikliklere gittik. Benim gözümde yıldız oyuncu yoktur. Sergen ve Tümer’i istemedim. Çünkü benim sistemimde yerleri yoktu. Beşiktaş’ta sahaya çıkan 11 oyuncu da benim için bir. Herkes görevini yapacak. Bu nedenle gençlere yöneldim."

Nobre’nin Türk vatandaşlığına geçmesine sevindiğini söyleyen Fransız hoca, "O Türkiye’nin en iyi golcüsü. Türk Milli Takımı’na çağrılırsa önemli bir eksiği giderir" dedi.
Sabah
Barisozgur Ofline