Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2009, 09:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Tekke Geliyor Ama...

Yönetim, yıldız oyuncunun maliyetini pahalı buldu ama rakiplerine kaptırmak da istemiyor. Formül bulundu; Fatih Tekke, Zenit ile mukavelesi biter bitmez, devre arasında Trabzonlu oluyor
Trabzonspor’da Fatih Tekke gündemin ilk sıralarını işgal etmeyi sürdürüyor. Bordo-Mavili yönetim, camianın önemli bir bölümünün kadroda görmek istediği ve taraftarların da gönlünde taht kuran yıldız futbolcuyu transfer etmek için nihayet aradığı formülü buldu. Deneyimli oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinin kurmayları, Zenit ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek futbolcuyu ara transfer döneminde yeniden renklerine bağlayacak. Böylece 2 milyon Euro’luk bonservis ücretini ödemeyecek olan Trabzonspor, Fatih Tekke’nin alacağı rakamda ise şimdiki kadar bir zorlukla karşı karşıya olmayacak.
Sıra Broos’un isteklerinde
Yönetimin ileri gelenlerinin konuyla ilgili olarak futbolcunun kendisi ve menaceriyle de gerekli görüşmeleri yapıp, söz alacağı bildirildi. Fatih Tekke işini bu şekilde yoluna koymayı düşünen Bordo-Mavililer’in şimdi teknik direktör Hugo Broos’un isteği üzerine savunmanın sağına ve sol kanadın hücum yönüne takviye için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla