Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2009, 13:30   #1
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Müjde !!! Kontenjan Açıldı !

Beşiktaş'a Zapo Müjdesi!

Beşiktaş’ın yabancı kontenjanını açmak için takımdan göndermeye çalıştığı Çek futbolcu Tomas Zapotocny gideceği takımı seçti. Zapo Türkiye’de kalıyor!

Click the image to open in full size.

Kasımpaşa futbol şube sorumlusu Süha Sidal, "Zapo bugün ya da yarın Kasımpaşa'nın kampına katılabilir" dedi.

Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Gündem" programına katılan Sidal, "Zapo'nun transferi için büyük yol aldık. Beşiktaş Yönetimi ve futbolcuyla büyük oranda anlaştık, küçük pürüzler kaldı" dedi.

ZAPO BİR İKİ GÜN İÇİNDE KAMPA KATILIR
Zapo'nun transferini sonlandırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Sidal, "Futbolcunun bir iki gün içinde Kasımpaşa'nın kampına katılması gerekiyor. Eğer katılmazsa başka bir ismi kadromuza katacağız. Zapo'nun menajeriyle ilgili ufak pürüzler kaldı ama çözülmeyecek bir sorun değil. Zapo'yu kadromuzda mutlaka bulundurmak istiyoruz. Transferin bu kadar uzamasındaki başka bir nedende oyuncuya çok sayıda teklif gelmesi" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ KOLAYLIK SAĞLADI
Beşiktaş yönetimiyle her konuda anlaştıklarını tekrar vurgulayan Sidal, "Beşiktaş yönetimi bu transferde bize ciddi kolaylıklar sağladı. Zapo ile görüşmeleri de tamamladık. İnşallah bu futbolcuyu kadromuza katacağız. Eğer bu transfer bir iki gün içinde bitmezse bir yıldır izlediğimiz ve daha önce anlaştığımız başka bir futbolcuyu kadromuza katacağız" dedi
Kaynak: Aydın Cingöz / Radyospor
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !

Konu forza-kartal tarafından (07-07-2009 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir..
forza-kartal Ofline