Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 19:34   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
umarım hain olarak görmezler

Arjantin Milli Takımının başarılı forvet oyuncusu ManU'nun kendisine yaptığı teklifi kabul etmemiş, Kırmızı Şeytanlar'ın ezeli rakibi Manchester City ile transfer görüşmelerine başlamıştı.

25 yaşındaki golcü The People'a yaptığı açıklamada, "City için oynarsam United taraftarlarının beni hain olarak göreceğini düşünmüyorum. Onlar benim Manchester United'da istenmediğimi ve benim de gelen tekliflerin en iyisi değerlendiriyor olacağımı bilmelerini istiyorum" dedi.

Carlos Tevez bu sezon takıma Dmitar Berbatov'un katılmasından sonra ikinci plana atılmış, Şampiyonlar Ligi final maçında kendisini yedek bırakan Alex Ferguson'u Barcelona'ya karşı alınan mağlubiyetin sorumlusu olarak göstermişti.
Bu gelişmeler sonrası İngiliz kulübü ile Arjantinli oyuncu arasındaki ipler kopmuştu.

Golcü oyuncu açıklamalarına, "İlk senemde hiçbir problemim yoktu. Bir çok maçta forma giydim ve Alex tarafından da saygı gördüğümü hissettim ama ikinci senemde hala anlamadığım tuhaf şeyler oldu" şeklinde devam etti.

Tevez son olarak, "İnsanlar benim Manchester United için herşeyimi verdiğimi biliyorlar. Bu nedenle kulüpten bu şekilde ayrılmayı haketmedim" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla