Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 19:43   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
inter benim çocukluk aşkım

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'ya gitmesi beklenen ancak transferi son anda gerçekleşmeyen İsveçli golcü İtalya'da kalmıştı.

'Dahi' lakaplı oyuncu Inter olan sevgisinin çoçukluktan beri var olduğunu söyledi.

Rai Tre'de yayımlanan 'Sfide' programı konuk olan İbra şöyle konuştu; "Çocukken Inter'i desteklerdim. Neden mi? Arkadaşlarımla beraber İtalya Ligi'ni tvde izlerken, herkes bir takım seçer ve üstüne para yatırırdı. Ben her zaman Inter'i seçerdim, diğer çocuklar Milan veya Juventus'u alırdı." dedi.

Juventus'tan ayrılmasının o zaman yaşanan skandalla alakası olmadığını belirten Seria gol kralı, "Benimle kulüp arasında birşeyler yaşandı, ancak ben ayrılma kararımı skandaldan önce vermiştim" şeklinde açıklamalarını sürdürdü. İbrahimoviç Bianconeri'ye Ajax'tan transfer olmuş, 2006 yılında yaşanan şike skandalı sonrası Juve'nin Serie B'ye düşürülmesinin ardından Inter'e gelmişti.

"Milan da beni çok istedi, ama tercihimi Inter'den yana kullandım" diyen golcü oyuncu, "Juventus'un ezeli rakibi olması benim hiç umrumda değildi" ifadelerini kullanarak açıklamalarını bitirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla