Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 00:23   #367
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal
 
once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yorumuna katılırım, çünkü ben de toraman sivok ikilisinin cok iyi oldugunu düsünüyorum. söle de bi durum var, ferrari oynarsa da ya sivok yedek kalacak, yada toraman gercek yerinde oynayamicak, sag bek oynayacak.

benim fikrim sezon sonunda gökhanı tutup yanına ediz gibi iyi bi genc yedek almaktı. bölece ortada da kullanılabilirdi kontenjan. ama benim anladığım denizli hocam cok da tutmuyo cekleri. zaten zapoyu gönderdi. ben sivogun yedek olabilceğini düşünüyorum. sanki denizli hocam sivoga da soguk, ondan ferrari aldırdı gibi geliyor. hatırlarsan tvde yorum yaparken bu çekler oynamaz, toraman zan oynamalı diyordu.

Ben sahsen sivoğun cok cok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. tek zaafı bazen dağınık, belki de ondan tutmuyodur denizli hocam.

Lig baslayınca hepsini görcez, konuşuruz bunları, insallah denizli hocamı yanlıs anlamısımdır da sivokta oynar. şahsen takımımızın en iyi oyuncularından biri diye düşünüyorum.
denizli sivogu nasil tutmuyormus anlamadimki bilader kale haric heryerde oynatti adami besiktasin en iyi yabancisi sivok bana gorede kesinlikle ferrarile yanyana oynamali gerekirse ferrari oynamasin
__________________
Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
once_biz_vardik1903 Ofline