Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2006, 15:20   #9
MaNYaHBJKLi
RoCKeR eaGLe

MaNYaHBJKLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Şampiyonluğa hazırlanıyorum"

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka'nın İstanbul Tekelspor'dan transfer ettiği ABD'li oyun kurucu Aubrey Reese, siyah-beyazlı takımda forma giymenin kendisi için büyük bir şans olduğunu belirterek, ''Kendimi şampiyon olmaya hazırlıyorum'' dedi.
Yeni takımıyla sezon hazırlıklarına başlayan Reese, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'de bulunduğu dönem içinde siyah-beyazlı takımı yakından takip ettiğini ifade ederek, ''Önceki sezon final oynayan, bu sene de yarı finalde kaybeden bir takımın oyuncusu olmak bana gurur veriyor'' diye konuştu. Beşiktaş'ın kendisi için büyük fırsat olduğunu kaydeden ABD'li oyuncu, şöyle konuştu: ''Çünkü Türkiye'nin en önemli ve en iyi takımlarından birinin formasını giyiyorum. Bu sene oynayacağım basketbolla takımıma çok büyük katkı sağlayacağım. Yeni gelecek arkadaşlarla birlikte iyi ve uyumlu bir takım olacağız. Akatlar'ın büyülü atmosferini biliyorum. Burada taraftarlarımızla bütünleşerek, Avrupa'da da gidilebilecek en son noktaya gideceğiz. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.''

kaynak:aa

aNTiCiNCoN !

MaNYaHBJKLi Ofline