Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 13:57   #18
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Denizli'nin şifrelerle dolu standart bir açıklaması daha.. Belki de bu adamın en çok bu tarzını seviyorum.. Şimdi her ne kadar hiçbir şey söylememiş gibi dursa da be açıklamalardan benim anladıklarım daha önce düşündüklerimle paralellik gösteriyor.. Onlar da şöyle:
Queresma transferi yok..
Mutlaka bir kontenjan boşaltılmasına gidilecek.. Bunun en büyük ihtimali Delgado sözleşmesini dondurarak.. Ama Bobo satılırsa bunu yapmayacaklar.. Hatta bana öyle geliyor ki Zapo'nun bile gideceği kesin değil.. Eğer Delgado dondurulursa yabancı transferi de olmazsa zapo bile kalabilir..
Ama herşey beklendiği gibi olursa alınacak yabancı çok net bir şekilde Rodrigo Tabata.. Bunu p.tesi günü basına düşen haberler gösteriyordu zaten.. Bence ve Demirören ve Kızıl bu işte kesin olarak anlaştı.. Birisi kontenjan işleriyle uğraşıyor diğer Tabata'nın yerine adam aramakla.. Konjonktür uygun olduğunda açıklanacaktır..
Diğer bir kesin olay da gurbetçi transferi.. Bu da yapılacak gibi gözüküyor.. Anlayamadığım bu isim kim.. Dediği özelliklere uyan tanınan iki oyuncu var biri Caner diğeri Ümit korkmaz.. Ama eğer öyle birşey olsaydı mutlaka basına yansırdı.. Burdan olmasa Rusyadan.. Bu konuda bir fikrim yok açıkcası..

Konu Neokartal tarafından (09-07-2009 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla