Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 17:23   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Messi'nin İstediği 2 İsim

Click the image to open in full size.

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, takımdan görmek istediği iki isimi açıkladı.
Takımın güçlenmesi adına takımda görmek istediği isimleri açıklayan Messi,

"Geride bıraktığımız sezonda muhteşem işler yaptık. Bu sezon aynı başarıları yakalayabilmek için bir kaç transfer yapılırsa eminim ki daha güçlü oluruz. Ben açıkçası takımda Liverpool'dan Javier Mascherano ve Arsenal'den Cesc Fabregas ile birlikte oynamak isterim" dedi.
Başkan Joan Laporta'nın da istediği bu iki oyuncunun transferi hakkında konuşan ve özellikle vatandaşı Mascherano'ya övgüler yağdıran Arjantinli futbolcu, şunları söyledi: "Mascherano'nun kalitesi gerçekten tartışılmaz. Umarım Mascherano Barcelona'ya katılır ve onunla beraber oynayarak harika işler yaparız. Bu transfer gerçekleşirse takımımız önemli bir güç sağlamış olur. Aynı şeyler Fabregas için de geçerli. Çok kaliteli ve her zaman harika performans sergiliyor. Barcelona'nın her zaman böyle futbolculara kapısı açıktır."
Arsenal ve Liverpool'un bu iki yıldızı satmak istememesi, şuan için Messi'nin hayallerinin gerçekleşmesine izin vermese de, hareketli geçen transfer döneminde önümüzdeki günlerin ne getireceği belli olmayabilir.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla