Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 17:27   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zurita yeni sezonda umutlu!

Click the image to open in full size.

Gaziantepspor, yeni sezon hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürürken, ekibin başarılı futbolcusu Zurita yeni sezon için umutlu konuştu!

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik ekip Jose Coucerio, Jesus Quinito, Antonio Miguel, Samuel Pedroso ve kaleci antrenörü Jorge Silva yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve kondisyon çaılşması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde, artırmalı koşu ve çift kale oyun oynandı. Antrenman stretching çalışmasıyla tamamlandı.

Kırmızı Siyahlılar'da kaleci Murat Şahin'in tedavisine saglik merkezinde devam edilirken, izinli olan Tabata ve Deumi antrenmana katılmadı.

Gaziantepspor'un başarılı futbolcusu Zurita, Lig başlayana kadar sıkı bir çalışma dönemi geçireceklerini belirterek, " İyi calismak istiyoruz. Sezona iyi başlarsak iyi devam edeceğini düşünüyoruz. Hedefimizde ligi geçen yıl ki bitirdiğimiz yerden daha üst sıralarda bitirmek" dedi.

Gaziantepspor'da 3 yıldır forma giydiğini hatırlatan Zurita, "Gaziantepspor'da yaşadığım 3 sene içerisinde gördüğüm şey, her geçen sene Gaziantepspor'un daha iyi olduğudur. Bu sene kadromuzda inanılmaz iyi oyuncular var. Her geçen sene üstüne koyduğumuzu düünüyorum. Kendi açımdan da aynı şeyleri düşünüyorum. Burada Gaziantepspor'da olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla