Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 17:54   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gençler'in gurbetçileri imzaladı!

Click the image to open in full size.

Gelecek sezon Süper Lig'de korkulu rüya görmek istemeyen Gençlerbirliği transferlerine devam ediyor! Başkent ekibi daha önceden anlaştığı gurbetçi oyuncuları Aykut Demir'le 3 yıılık ve Sinan Ayrancı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, Hollanda'nın Nac Brada takımında oynayan Aykut Demir ile 3 yıllık, İsveç'in Brommapajkarna takımında oynayan Sinan Ayrancı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe'deki İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Enis Safi, Hollanda'nın Nac Brada takımında oynayan 20 yaşındaki Aykut Demir ile 3 yıllık sözleşme yaptıklarını belirterek, "Kendisi sağ bek-stoper mevkinde oynayacak. Takımımızın bu mevkide eksiği vardı. Bize çok yararlı olacağını düşünüyorum" dedi.

İsveç'in Brommapajkarna takımında oynayan 19 yaşındaki Sinan Ayrancı ile de 4 yıllık bir sözleşme yaptıklarını ifade eden Safi, "Ayrancı'nın forvet mevkisinde oynayacak. Transferlerimiz daha bitmedi. Görüştüğümüz birkaç futbolcu daha var" dedi.

Takımın yarın, Cumartesi günü Staue Bükreş ile yapacağı özel maç için Romanya'ya gideceğini bildiren Safi, takımın maçın ardından kamp için İsviçre'ye geçeceğini kaydetti.

Genç defans oyuncusu Aykut Demir, "Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bana güvenenlerin yüzlerini kara çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Takımın değişmez bir topçusu olmaya çalışacağım" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin yeni forveti Sinan Ayrancı ise, "Gençlerbirliği büyük bir kulüp. Yeni takımımda büyük başarılar kazanıp, inşallah şampiyon oluruz" dedi.

Bir gazetecinin "Seni İbrahimoviç'e benzetiyorlar" hatırlatması üzerine Ayrancı, İbrahimoviç'in büyük bir futbolcu olduğunu belirterek, "Kendi biraz gıcık ama ben değilim" ifadesini kullandı. Ayrancı, bir soru üzerine, Beşiktaş ile herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmadığını söyledi.

Başkent ekibinin, 2 yeni gurbetçisi imza töreninin ardından, takım formalarını giyerek, kulüp bayrağı önünde basına poz verdi.

SİNAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ-
Öte yandan Gençlerbirliği yetkilileri, sözleşme imzalayan futbolculardan Sinan Ayrancı'ya bir sürpriz yaptılar. Yetkililer, imza töreni sonrası, bugün 19 yaşına basan Sinan Ayrancı için hazırlattıkları tek dilimlik yaş pastayı salona getirdiler.

İmzayı attıktan sonra Gençlerbirliği formasını giyen Sinan Ayrancı, pastanın üzerindeki mumu üfleyerek 19. yaş gününü basın mensuplarıyla kutladı.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla