Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 23:03   #1
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sizce bu Çocukları kaç paraya alırız

BATUHAN KARADENİZ

Click the image to open in full size.

FURKAN ŞEKER

ORHAN GÜLLE

NECİP UYSAL

OĞULCAN ENGİN

EMRE ÖZKAN

AYDIN KARABULUT

ALİ KUÇİK

MUHAMMED DEMİRCİ

KUBİLAY YAVUZ

VS.... Vs daha bir çok örnek. Neden bu çocuklar hakettiği değeri görmüyor. Tıpkı ismail köybaşı gibi Rıdvan Şimşek gibi. Evet bu iki genç kardeşimiz 1 sene önce 20:000.000 euro gibi küçük bir rakama alınacakken ilgisizlik yabancı hayranlığı veya transfer şovmenliği yüzünden daha sonra 6000000 euro gibi uçuk rakamlara alınmak zorunda kalınıyor. Şimdide batuhana, necip, orhana mı sıra geliyor. Ondan sonra Muhammed ve Kubilaya. Çok değil 2 sene sonra tüm dünyada yürürlüğe girecek yabancı kısıtlama olayı varken halen neden biz 30 yaşındakı sıradan futbolculara 5milyon euro paralar veriyoruz. Sizce bu çocuklar başka kulüp alt yapısında olsa sayın yöneticilerimz kaça alırlardı acaba.

Benim tahminim:
batuhan-15000000 euro
Necip: 7000000 euro
Emre özkan: 5000000 euro
Muhammed: 15000000 euro
orhan: 7000000 euro
Kubilay:10000000 euro
Ali: 5000000 euro
Aydın: 5000000 euro göreceksiniz yakında
Furkan: 8000000 euro edebilecek kapasiteye sahip çocuklar.

Bu çocukların hayranı olduğumuz Altıntop kardeşlerdende, tuncay şanlılardanda, arda turanlardanda eksiği yok fazlalıkları var. Bu çocukların tek kusuru türk olmak ve beşiktaş alt yapısında olması galiba. Bu çocuklar antepte, ankarada, bursada olsa kaç para ederlerdi sizce. Batuhan neden oynatılmıyor neden kamp kadrosunda yok şımarık biraz. el insaf ya daha bu adam 18 yaşında be onu adam edecek olan sizsiniz. Bu kulüpten tonca parayı niye alıyorsunuz ne iş yaparsınız sizler. O kadar eğitiminide verin artık.
Bir beşiktaş aşığı olarak ben bu gençleri inönüde seyretmek istiyorum. Benim en doğal hakkım olsa gerek. Ben böyle gençleri bjk tvde ki paf maçlarında değil, anadolu kulüplerinde kiralık olarak değil, 35000 kişinin önünde seyretmek istiyorum. Ne diyim anlayana.
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla