Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 08:26   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gri:3 kırmızı:2

Click the image to open in full size.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde 1 saat 45 dakika süren antrenmanda futbolcular, koşunun ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. Daha sonra, dar alanda top kapma çalışması gerçekleştiren Kara Kartallar, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Çift kale maçta gri takım, kırmızı takımı 3-2 yendi. Gri takımın golleri Nobre (2) ve Yusuf’tan gelirken, kırmızı takımın gollerini Holosko ve Fink attı.
Denizli’den saat jesti
Teknik direktör Mustafa Denizli, dünkü idman saatini yarım saat ileriye alarak oyuncularına jest yaptı. Bilindiği gibi önceki gün gerçekleştirilen şampiyonluk balosunda Beşiktaş takım olarak katılmıştı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamayı gözönünde bulunduran Mustafa Denizli, daha önce 9.30 olarak belirlenen antrenmanı 10.00’a aldı ve öğrencilerinin yüzünü güldürdü.
Antrenmanda 4 eksik var
Yeni sezon hazırlıklarına Ümraniye’de devam eden Beşiktaş’ta eksik oyuncuların çokluğu da can sıkıyor. Ayak parmağındaki yara bir türlü geçmeyen Şilili Rodrigo Tello, dünkü çalışmada da yer almadı. Ayrıca tedavileri süren İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ ile İspanya’da ameliyat olan Matias Delgado da çalışmaya katılmadı.
Şükrü Gülesin anılacak
Beşiktaş’ın, efsane futbolcularından Şükrü Gülesin, bugün ölümünün 32. yılında anılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, 10 Temmuz 1977 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gülesin’in, saat 11.00’de Emirgan Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenecek törenle anılacağı kaydedildi. Anma töreni için Akaretler’deki kulüp binası önünden saat 10.30’da servis kaldırılacağı ile getirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla