Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 15:57   #10
MuZoO
 
MuZoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"4- Mali tablonun herdönem daha kötüye gitmesinin sebebive suçlusu kimlerdir?"

hiçbirşeyden memnun olmayan,Futbolun bir oyun olduğunu unutup her b...ka maydonoz olan,beğenmediği futbolcuya küfür edip kaçırmaya çalışan,nemasını kesen yöneticiye küfür eden,takımın sahasını kapattıran,vur kır parçala-bu maçı kazan diyerek kural dışı kazanımlardan mutlu olan..ilk fırsatta o övündüğü beşiktaşlı duruşunu bozan..taraftarlar da en az yönetimler kadar suçludur..

Suçluyu taraftar olarak göstererek yönetimin suç ortağı yapman hiç adil gelmedi bana futbol oyun diyorsun oyundan da öte oldugunu hala anlayamamışsan kusura bakma abi , futbolcuya küfür eden kaç kişidir nerden biliyorsun 30 bin kişinin kaçta kaçının kime küfrettiğinin seceresinimi tutuyorsun ? Küfür etmeyen takım taraftarımı gördün ? bizde istemiyoruz küfüre karşıyız hakkımız yendiği zaman ister istemez küfür edenler çıkmıyor değil ama bunu ön plana getirmen yalnış bir görüş arada bende küfür ediyorum özürdilerim hakkım yeniyorda o sırada başka birşey gelmiyor elimden özürdilerim tekrar takım sahası kapanmayan kaç takım var acaba biliyormusun ? vurup kırmak deyim olarak tabir edilir sençok ciddiye almışsın malesef futbolda ayakta güçlü kalmazsan sert oynamazsan kazanamazsın ki ilk fırsatımız değil her zaman ki BEŞİKTAŞLI DURUŞUMUZ böyle olacaktır fırsatçı değiliz !!!
Başarılı bri kulüp istediğimi söylüyorum hangi BEŞİKTAŞLI bunu istemez taraftara laf atacağına taraftarıyla övünen biriyim çok şükür .
ELHAMDÜLİLLAH BEŞİKTAŞLIYIM
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
MuZoO Ofline   Alıntı ile Cevapla