Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 01:21   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Simdide Aurelio 6s'de Haberleri cıktı

Click the image to open in full size.
Geçtiğimiz günlerde de basına yansıyan Aurelio - Galatasaray ilişkisi hakkında çok daha ciddi iddilara oratay atılmaya başladı.

Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan Real Betisli futbolcu ile ilgilendiği öne sürülen ön protokol da imzaladığı iddiaları ortalarda gezinmeye başladı. Lig TV'de yer alan habere göre sarı kırmızılı ekip protokol imzaladığı oyuncu için Tahkim Kurulu'nun 16 Temmuz'da yapağı toplantıyı beklemeye koyuldu.

Fenerbahçe'nin opsiyon hakkını kullanarak sözleşmesini uzatmasına rağmen Real Betis Kulübü'ne transfer olan Aurelio için TFF Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu 5 milyon 250 bin dolar tazminat cezası vermişti.

Tahkim Kurulu'nun 16 Temmuz'daki toplantısında Aurelio için tazminat kararının kaldırılmasını bekleyen sarı kırmızılı yönetimin, milli oyuncu için 1,5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyerek transferi bitireceği öne sürüldü.

Galatassaray camiasında kulaktan kulağa yayılan bu haber hakkında henüz resmi bir açıklama veya yalanlama gelmezken, Fenerbahçe'nin nasıl bir karşılık vereceği merak edilmeye başlandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla