Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 05:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata Antep Kampında

Click the image to open in full size.
Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Gaziantepspor'da futbolcular, laktat testinden geçerken, tüm futbolcuların yanısıra dün gece Gaziantep'e gelen Brezilyalı futbolcu Tabata da teste katıldı.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde çalışmalarını sürdüren Gaziantepsporlu futbolcular, laktat testinden geçti. Yaklaşık 3 saat süren teste futbolcular beşerli gruplar halinde katıldı. Kulüp doktoru Yusuf Bozfırat öncülüğünde yapılan teste, tüm futbolcuların yanısıra dün gece Gaziantep'e gelen Brezilyalı futbolcu Tabata da katıldı.
Bu arada Celal Doğan Tesisleri'ne gelen bir grup taraftar, teknik direktör Jose Coucerio ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara çiçek sunup, baklava ikramında bulundular.
TABATA, KAMPA KATILDI
Bu arada Gaziantepspor'un Brezilyalı futbolcusu Rodrigo Tabata, kırmızı-siyahlı takımın kampına katıldı. Tabata, antrenman sonrası transferiyle ilgili açıklama yapmazken, şu anda Gaziantepspor'un futbolcusu olduğunu ve burada mutlu olduğunu söyledi.
Gaziantepspor'u ve taraftarı çok sevdiğini belirten Tabata, "Ben daha önce başkanıma burada mutlu olduğumu söyledim. Aklımda transfer yok, şu anda Gaziantepspor'un futbolcusuyum ve burada oynamak istiyorum. Gitmeyi düşünmüyorum. Gaziantepspor'u ve taraftarı çok seviyorum. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum'' diye konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla