Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2009, 09:22   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çocuk oyuncağı değil

İbrahim Üzülmez, basında sık sık gündeme gelen kaptanlığın geri verilip verilmemesi konusunda rahatsızlığını dile getirdi.


Click the image to open in full size.




Beşiktaşımızın emektar oyuncularından İbrahim Üzülmez, basında sık sık gündeme gelen kaptanlığın geri verilip verilmemesi konusunda rahatsızlığını dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu, “Bu takımın kaptanlarını yönetim belirledi. Buna saygı duymamız gerekir. Bu çocuk oyuncağı değil ki, bir alınıp bir verilsin. Kaptanlık ciddi bir unvandır. Yönetimin ve teknik heyetin kararlarına her zaman saygı duymalıyız. Kaptanlıktan önce takımın başarısını düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bu tür konuşmaların artık kendisine rahatsızlık verdiğini, çünkü kendisinin sadece başarılı olmayı düşündüğünü vurgulayan İbrahim Üzülmez, “Önümüzde yeni bir sezon ve alınması gereken kupalar var. Ben sadece Beşiktaş'a nasıl daha çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Diğer konuşulanlar beni fazla ilgilendirmiyor” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla