Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 09:43   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Robben F.Bahçe'ye Gelir

Real Madrid Spor Okulu Genel Müdürü Emilio Butragueno, "Hollandalı hoca ile Galatasaray coşar, Robben ise Fenerbahçe'ye imza atabilir" dedi.
Bilgi Üniversitesi, UEM ve Real Madrid Kulübü işbirliğiyle bu yıl açılacak meslek yüksek spor yönetimi programı için İstanbul'a gelen Emilio Butragueno, Türk futboluyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Real'in spor okullarının başında bulunan efsanevi golcü daha önce Barcelona'yı çalıştıran Frank Rijkaard'ın Galatasaray için bir şans olduğunu söyledi. Butragueno Hollandalı teknik adamın Barcelona'yı krizden alıp sayısız başarılar kazandırarak kendisini ispat ettiğini, Galatasaray'a da zaferler yaşatacağına inandığını söyledi.
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Robben konusunda da konuşan Butragueno, "Real'de Sneijder dışındaki Hollandalılar büyük ihtimalle gidecek. Van Nistelrooy'un sakatlığı sürüyor. Şartlar oluşursa Robben Fenerbahçe'ye imza atabilir. Güiza da İspanya'da büyük işler yaptı Mallorca'daki performansı müthişti. Fenerbahçe'de niye bu kadar silik kaldığını anlamadım. Kaliteli bir oyuncu. Sanırım uyum sorununu aşamadı. Nihat Kahveci de çok beğendiğim bir futbolcu. Zeki, kıvrak ve topla çok süratli. Villarreal'de şanssız sakatlıklar onu yıprattı. Beşiktaş'ta eski günlerine dönerse başarılı olacaktır" dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla