Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 10:14   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emre Aşık Arda'ya Kefil

G.Saray'da Arda Turan'ın 22 yaşında kaptanlık bandını takmasının yankıları sürüyor. Takım içinde de bu gelişmeye olumsuz tepkiler alındığı iddiaları konuşulurken, genç kaptana en büyük destek ise sarı kırmızılıların deneyimli isimlerden geldi. Halen takımın en tecrübeli futbolcusu konumunda olan Emre Aşık, "Arda'ya ben kefilim" dedi ve şu görüşleri belirtti:
Bant emin ellerde
"Arda, Galatasaray'ın içini dışını, yapısını çok iyi bilen ve nasıl davranması gerektiğinin bilincinde olan bir futbolcu. Kimin ne düşündüğü önemli değil. O bu işi yapar, hem de çok güzel yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, Galatasaray kaptanlığı emin ellerde. Zaten biz de kendisini hiç yalnız bırakmayacağız."
Ayrıca genç yaşta kaptanlığa yükselen Messi ve Torres gibi Arda'nın da lider vasfı taşıyan bir futbolcu olduğunu belirten Aşık, "Ben ona kaptan olmadığı zamanlarda da liderlik yapabilecek oyuncu olduğunu söyledim. Kaptanlık için de bu şarttır. 22 yaşında bandı takması daha iyi oldu. Eminim bu sezon herkes çok daha iyi bir Arda izleyecek. Bu sayede performansı da tavan yapacak" ifadelerini kullandı.
Ayhan'ın sıkıntısı
Sarı kırmızlı takımda daha önce "Arda'ya seve seve kaptanlığı veririm" diyen ve kendisini her ortamda destekleyen Ayhan Akman da "Kimse merak etmesin Arda G.Saray'a yakışan bir kaptan olacak" diye konuşurken, şu günlerde kendisinin tek sıkıntısının ise ayağındaki tırnak batması olduğunu kaydetti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla