Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 11:16   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tevez Mancity'de

Click the image to open in full size.
Arjantinli süper yıldızı kadorsuna katmak isteyen Manchester şehrinin diğer kulübü Manchester City sonunda muradına erdi. City yetkilileri Carlos Tevez'le 5 yıllık bir anlaşmaya imza atarken bu transferi Premier League Fubol Birliğ'ine de onaylattı.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımıyla beraber hazırlık kampının ilk ayağı olan Güney Afrika turuna katlacak Tevez, yeni sezonda 32 numaralı formayı giyecek.
Tevez'in transferinden sonra açıklamalarda bulunan Manchester City'nin menajeri Mark Hughes, "Bu gerçekten harika bir haber. Tevez gibi uluslararası arenada forma giymiş bir oyuncu takımıza güç katacaktır. Kendisi sadece teknik bir oyuncu değil aynı zamanda iyi bir golcü." ifadelerini kullandı.
Hughes, sözleşme bedeli hakkında bilgi vermezken, İngiltere medyasında 35 milyon avro telaffuz edildi. Manchester United'a 2007 yılında West Ham United'tan katılan Tevez, burada 2 yıl boyunca çıktığı 99 maçta 34 gol kaydetti. Takımıyla birlikte 2 kez lig şampiyonluğu yaşayan Tevez, geçen yıl da Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. Tevez, Boca Juniors ve Corinthians'ta da forma giydi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla