Konu: Neden 28 ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 11:22   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Neden 28 ?

Click the image to open in full size.
Juventus'un Almanya'nın Werder Bremen Kulübü'nden transfer ettiği Diego Ribas da Cunha futbol yaşantısından özel hayatına kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarına ilk kulübü olan Santos ile başlayan başarılı orta saha oyuncusu şu sözleri kaydetti: "Santos iyi bir takım. Pele Santos'un en iyi oyuncusuydu fakat diğer iyi oyuncularıda hatırlanmalı. Robinho ve Elano gibi."
Özel hayatı hakkında da konuşan Diego, özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamalarda, "Kız arkadaşım var ve Pizza'yı çok severim. İtalyan halkını ve yemeklerini seviyorum ve kendimi onlara yakın hissediyorum. Arabaları çok severim ama tercihim onlarla oynamaktır. Oyunculuğum sürücülüğümden daha iyidir." ifadelerini kullandı. Neden Juventus'ta oynamayı tercih ettiğini de söyleyen Diego, "Her oyuncunun hayalinde oynamak istediği iyi bir kulüp vardır. Şimdi ben ordayım ve yapabileceğimin en iyisini göstermek istiyorum. Juventus'u seçerken hiç şüphem olmadı. Küçüklüğümden beri Juventus'u destekliyordum. Son 3 yıldan beri Orta saha da görev yapıyorum. Pozisyonum forvete yakın. Bu pozisyon da benim karakterime en iyi uyan posisyon." ifadelerini kullandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla