Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 11:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Premier Lig'e Dönmek istiyorum

Click the image to open in full size.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) internet sitesinde yer alan habere göre, kiralık oynadığı AC Milan’dan sezon sonunda ayrılıp, takımı Los Angeles Galaxy ile yeniden antrenmanlara çıkan Beckham, İngiltere liginde oynamak istediğini söyledi. Manchester United’tan ayrılırken, bir daha buradan başka bir İngiliz kulübünde oynamak istemediğini belirten İngiliz futbolcu, bu defaki açıklamalarında ağız değiştirdi.
Beckham, "Asla, ’asla’ demeyin. United’tan ayrıldığımda, İngiltere’de başka bir kulüpte oynamak istemediğimi söylemiştim. Kalbim, Manchester’da kalmıştı ve kendimi Premier Lig’de başka bir formayla düşünemiyordum. Bunu inkar etmiyorum" dedi.
Öte yandan Beckham, Los Angeles Galaxy’deki takım arkadaşı Landon Donovan’ın, Grant Wahl’ın yakında çıkacak olan kitabı "Beckham Tecrübesi"nde (Beckham Experiment) kendisine yönelik eleştirilerine ilişkin de "Landon’ın söyledikleri hakkında konuşmayacağım. Bu, benim, Landon’ın ve teknik direktörün arasında olan bir şey. Konuyla ilgili görüşmemiz olumlu geçti" dedi.
Donovan, söz konusu kitapta Beckham’ın kötü bir takım arkadaşı olduğunu iddia etmiş, onun takım kaptanlığına uygun olmadığını savunmuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla