Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 00:52   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tello : Beşiktaş'ta Kalacağım !

Çarşı grubunun düzenlediği geceye katılan Rodrigo Tello"ya, Beşiktaş"ta önümüzdeki sene takım olarak hedefleri hakkında ve şu anda gündemde olan durumuna dair görüşlerini sorduk.

Önümüzdeki sezon takım olarak hedefleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?
Zor olucak baktığınız zaman. Geçen seneki başarımızı tekrarlamamız lazım, kendimizi kanıtlamamız için. onların başında şampiyonluk var. Şampiyon olmamız lazım. Her sene olduğu gibi ilk hedefimiz yine şampiyonluk olacak. O"nun haricinde tabii Türkiye Kupası var. Daha da önemlisi şampiyonlar Ligi. şu anki hedefimiz Şampiyonlar Ligi"nde Birinci tura çıkmak ve bunun devamını getirmek.

Dediğim gibi geçtiğimiz sene yaptığımız başarıların üstüne çıkmak istiyoruz. Bu kolay olmayacak tabii ki.

Gündemde aldığınız ücreti beğenmediğiniz ve sorun çıkardığınız şekilde haberler yer alıyor. Taraftarların bu konuda gerek haber1903.com sitemizde gerekse diğer platformlarda seni desteklediklerini görüyoruz.Taraftarlara durumun hakkında ne söylemek istersin?

Ben zaten kalmayı istiyorum. O"nda bir sıkıntımız yok. Devamına baktığımızda taraftarın bana büyük bir sevgisi var. Bende bunu hissediyorum. İçerde ve dışarda bunu bana hep hissettiriyorlar. Burdan herkese teşekkür ediyorum.

Saha içinde takım olarak bize hep destek veriyorlar. Bizi yanlız bırakmıyorlar.

Benim Beşiktaş ile 2 senelik kontratım var. Kontratım bitene kadar Beşiktaş"ta kalacağım.

Kontratım devam ettiği sürece taraftarların bana olan sevgisini, futbolumu oynayarak karşılık vereceğim.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla