Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 04:18   #14
KanKokusu
forumun death metalcisi

KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demirören başkan olduğu süre zarfında yaptığı yabancı transferleri bi hatırlayalım.. Bu zamana kadar yapmış olduğu yabancı transferlerin %90'nında beşiktaşımız zarar etti. Yabancı transfer yapıo adamı aldığı fiyata satamayıp üstüne para veripte yollamak zorunda kalıo. Bumudur yöneticilik ? bumudur koskoca beşiktaşın transfer politikası ? benim hatırladığım sadece carev'i sattığımızda kulüp para kazanmıştı. Zapotocny'i 4.2 milyon euroya aldı daha adamın borçları bidmeden kiralamayı veya ucuz bi fiyata satmayı düşünüo, Delgadoyu ülker 5 milyon euro'ya basel'den almıştı bisim başkan gitti 7.5 milyon euroya tüm reklam haklarını ve bonservisini aldı ve şimdi sözleşmesini dondurmak için uğraşıo.. 6 yılda sadece 1 şampiyonluk !!! Tek yapmaya çalıştığı günü kurtarmak başka bi açıklaması yok bunun.. Yönetimin arkasında duran arkadaşlara saygı duyarım, ama 24 yıllık hayatım boyunca Beşiktaşımızı bukadar bilinçsizce yöneten bi başkan görmedim.

Daha düne kadar Yıldırım Demirören Yeter diye bağırıyoduk !!! Bir şampiyonlukta bütün yapılan yanlışlıklar unutuldu...

Ve sonuna kadarda bağırırım Yıldırım Demirören Yeterr!!!