Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 08:25   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kartal pençesi

Click the image to open in full size.


Evlat Nihat yuvasına geri döndü... Pistlerin kralı Ferrari artık İnönü'de! Ernst iyi çıkınca Fink transfer edildi, ortadaki panzer sayısı ikilendi....


Onun yeri hep ayrıydı
Nihat Kahveci, yuvasına geri döndü... Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesine kızan başkan Demirören, İspanya'da fırtınalar estiren Nihat'ı zor da olsa ikna etmeyi başardı.

Korkutuyor
2001-02'de Real Sociedad'a transfer olan yıldız futbolcu, La Liga'nın en tehlikeli forveti unvanını kazandı. Ardından Villarreal'e Click the image to open in full size.transfer olan 29 yaşındaki milli oyuncu, İspanya'da top sürme ve sert şut çekme yeteneğe, bitiricilik ve pozisyon alma gibi becerileri de ekledi.

* * *
Asfalttan sahalara!
Geçtiğimiz sezon en çok savunma hattında sıkıntı çeken Beşiktaş, bu bölgesini güçlendirdi. Milli oyuncu Gökhan Zan'ın yerine, Genoa'da forma giyen 29 yaşındaki "İtalyan aygırı" olarak yorumlanan Ferrari alındı...

Agresif stoper
Daha 18 yaşındayken İnter'e transfer olan Ferrari; Genoa, Lecce, Bari, Roma, Everton ve son olarak da Genoa'da görev yaptı. Ferrari, geçtiğimiz sezon Genoa'da 32 maçta sahaya çıkarak kariyerinin en parlak sezonunu geçirdi. Fizik olarak güçlü, hava toplarında oldukça etkili olan Ferrari, agresif oyunuyla tanınıyor.

* * *
Gerçek bir profesyonel Gerçek bir profesyonel
Ön liberoda görev yapacak olan Fink'in transferi sessiz oldu ama Almanya'dan alınan bilgilere göre, "En iyi transferiniz olur" yorumları yapılıyor. Ernst iyi çıkınca rotayı Bundesliga'ya çeviren Kartal, ikinci panzeri de aldı.

27 maç, 5 gol
2006'dan itibaren E. Frankfurt için ter dökmeye başlayan 27 yaşındaki Rus asıllı Alman yıldız, geçen sezon Bundesliga'da 27 maçta 5 gol attı, 2 de asist yaptı. Güçlü fiziğinin yanısıra atletik, dirençli ve inatçı bir defansif orta saha oyuncusu oylan Fink, dikine futbol oynamayı seviyor. Hava hakimiyeti de önemli özellikleri arasında.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla