Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 09:48   #8
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Siyah beyazlı takımın yaptığı 5.7 milyon euroluk teklife olumsuz yanıt veren Arjantin kulübü 7 milyon euroda ısrar ediyor. Görüşmelerin sürdüğü ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

İŞTE BUONANOTTE'NİN BİRBİRİNDEN GÜZEL GOLLERİ

Transfer çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Beşiktaş, Diego Buonanotte'yi kadrosuna katmakta kararlı. Siyah beyazlı kulübün 5.7 milyon euroluk teklifini geri çeviren River Plate'in 7 milyon euroda ısrar ettiği belirtildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği, Beşiktaş'ın söz konusu transferi bitirmesinin an meselesi olduğu ifade edildi.
Buonanotte'yi Beşiktaş'ın yanı sıra Barcelona, Benfica, Palermo, Napoli, Fiorentina ve Athletico Madrid'in de istediği ancak bu takımlar arasındaki en iyi teklifin şimdilik siyah beyazlılara ait olduğu öğrenildi. Ancak genç yıldızın, önündeki birçok örnek gibi ilk tercih olarak Barcelona'yı gördüğü bildirildi. 1988 doğumlu olan Diego Buonanotte, 1.61 boyunda ve vatandaşı Lionel Messi ile örtüşen bir oyun stiline sahip. Ülkesinde de 'Yeni Messi' olarak anılan 21 yaşındaki futbolcu, Arjantin Kapanış Ligi'nde oynadığı 17 maçta 9 gol atıp, 2 de asist yaptı. Buonanotte'nin River Plate ile mevcut sözleşmesi 2010 yılında sona erecek. River Plate'in 1 yıl sonra serbest kalacak olan futbolcusunu bu sezon elden çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arjantin kulübünün 7 milyon euroyu verecek kulübe Buonanotte'yi vermesi bekleniyor.
5 senelik söz verdi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 yıl şampiyonluk sözüne karşılık, Siyah-Beyazlı taraftarlara üst üste 5 yıl şampiyonluk sözü verdi. Demirören, siyah-beyazlı taraftar grubu Çarşı'nın, Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasında, 'Çifte kupayı ben ve yönetim kazanmadık. Sizlerin desteğiyle futbolcular kazandı. 3 sene için söz vermiyorum, 5 sene için söz veriyorum. Biz farklıyız, farklı olduğumuz için de o tartışmaya katılmadık, çünkü biz şampiyonuz' diye konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla