Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 10:06   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
hukuk tarihinde bir ilk! cin e dava açıldı !

Hukuk tarihinde bir ilk! CİN`e dava açıldıSuudi Arabistan`da hukuk dünyasını şoke eden bir gelişme yaşandı. Bir aile evlerinden hırsızlık yaptığı ve kendilerini taciz ettiği gerekçesiyle bir `cin`e dava açtı.














Al Vatan gazetesinde yer alan habere göre Medine`nin 250 km yakınlarında yaşıyan Suudi bir aile mahkemeye hırsızlık ve taciz gerekçesiyle başvurdu. Ebu Abdullah isimli şahıs bir süredir telefondan tehdit aldıklarını, evlerindeki cep telefonlarının çalındığını, dışarı çıktıklarında kendilerine taş atıldığını ve çocuklarının korkutulduğunu söyleyerek mahkeye başvurdu. Buraya kadar herşey normal seyrinde devam ederken yerel mahkeme başkanı Şeyh Amr el Salmi tüm bunları kimin yaptığını sormasıyla olay bambaşka bir boyut kazandı.

Abdullah ailesi hayatlarını kabusa çevirenin bir cin olduğunu söyledi. Aile üyeleri, 2 yıldır kendilerini rahatsız ettiğini iddia ettikleri cinden davacı oldular. Daha önce benzer bir durum yaşanmaması nedeniyle ne yapılacağına karar vermek mahkeme başkanına kaldı.

Mahkeme başkanı Şeyh Amr el Salmi ailenin bütün üyelerinin aynı ifadeyi verdiğini zor olmasına rağmen olayın doğruluğunu teyit etmeleri gerektiğini belirterek davayı kabul etti.

Salmi, `Zor bir dava ama konuyu dikkatle inceleyip olayı araştıracağız` dedi.

Aile, mahkeme tarafından dava sonuçlanana kadar geçici olarak başka bir eve taşındı. Şimdi merak konusu olan suçlu bulunması durumunda cine ne ceza verileceği.

kaynak

tumgazeteler.com
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla