Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 11:47   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İ.Üzülmez'den İsmail benzetmesi!

İ.Üzülmez'den İsmail benzetmesi!

Beşiktaş'a 2000-2001 sezonunun başında Gaziantepspor'dan transfer olan İbrahim Üzülmez, son 9 sezondur kendisine yapılan eleştiriler ve oynadığı bölgeye yapılan transferlere rağmen formasını hep giydi ve hep sahada yer aldı. Üzülmez'in bu süre içinde yaptığı tek şey çalışmaktı. Kendisine yapılan eleştirileri hep saygı ile karşıladı ve takımının galibiyeti için bazen tek başına da kalsa savaşmaktan hiç vazgeçmedi.
Çifte kupa ile kapatılan 2008-2009 sezonunun ardından jübile yapacağı konuşulan Üzülmez, mücadeleye ve çalışmaya devam edeceğini herkese gösterdi.
Şampiyonluk kupasının bir ucundan tutan İbrahim Üzülmez "Artık jübile yapsın" diyenlere inat Beşiktaş ile sözleşmesini iki yıl daha uzattı. 35 yaşının verdiği olgunlukla takımının abisi görevini de üstlenen Üzülmez, yeni sezon öncesi yine iddiasını ortaya koydu. Geçen sezon kazandıkları çifte kupanın sorumluluklarını daha da arttırdığını söyleyen Üzülmez, şampiyonluk sonrası yaşadıkları çoşkuyu ve güzellikleri daha fazla yaşamak istediklerini vurguladı.
"İKİ KUPAYI DA KAZANMAMIZ, ÖNÜMÜZDEKİ YILLAR İÇİN SORUMLULUKLARIMIZI DAHA DA ARTTIRDI"
"Geçen sezon çifte kupayı aldık ama bundan sonra oyuncular olarak sorumluluklarımız daha da arttı. Umarım bundan sonraki dönemde de başarılarımız artar. Şampiyonluğun güzelliklerini ve coşkusunu daha fazla yaşamak istiyoruz"
"TAKIMDAKİ TÜM OYUNCULARIN İSTEĞİ ÜST DÜZEYDE"
Üzülmez, son dönemde yapılan transferlerin takıma katkısı olacağını vurgularken, takım içinde bir soğukluk olmadığını ve tüm oyuncuların isteğinin üst düzeyde olduğunu söyledi.
"Şu ana kadar herkesin isteği iyi durumda. Yeni eski tüm oyuncular elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Yeni gelen arkadaşlar da çok kaliteli isimler. İnanıyorum ki yeni transferlerimizin katkısıyla önümüzdeki dönem Beşiktaş camiası hem yurt içinde, hem de Şampiyonlar Lig'inde büyük başarılar yaşayacaktır".

"İSMAİL'İ GAZİANTEPSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLDUĞUM DÖNEMDEKİ HALİME BENZETİYORUM"
35 yaşındaki İbrahim Üzülmez, bu sezon Gaziantepspor'dan 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen ve kendisi ile aynı bölgede forma giyen İsmail Köybaşı'nın çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu olduğunu söylerken, İsmail'i 2000 yılında Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a gelen İbrahim Üzülmez'e benzettiğini dile getirdi.
"İsmail'i Gaziantepspor'dan geldiğim ilk dönemlerimdeki halime benzetiyorum. Çok sessiz sakin bir arkadaşımız. Aynı zamanda çok kaliteli bir arkadaş. Yeteneği olduğu kadar, kişiliğiyle de çok iyi bir futbolcu. İnanıyorum ki uzun yıllar hem Beşiktaş camiasına, hem de Milli Takıma hizmet edecektir. Ancak rekabetimiz her zaman olacaktır. Bundan da Beşiktaş kazançlı çıkacaktır. Ben oynasam da oynamasam da her zaman İsmail'e destek olacağım".

"FORMAMI İSMAİL'E VERMEMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIP, ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM"
İbrahim Üzülmez, yeni sezon öncesi kendisine en büyük rakip olarak gösterilen İsmail Köybaşı ile rekabet içinde olacağını tekrarlarken, formasını ona kaptırmamak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
"Formamı vermemek için elimden geleni yapacağım. Ama kimin oynayacağının kararını tabi ki hocamız verecektir. Biz mücadelemizi ortaya koyacağız. Formayı kim hak ederse o giyecektir"


15.07.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla