Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 17:02   #649
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ben de bu haberi sallama olarak değerlendiriyorum..Gerçi 1-2 yöneticinin İspanyaya gittikleri söyleniyor da..Yine de ihtimal vermiyorum..Bi kere Mustafa Denizli: " Quaresma istedeiğim oyuncu değil " dediyse yazıklar olsun..Klasik bir 10 numara istiyorsa ayıp gerçekten..Bu takım 3 yıldır o klasik 10 numaranın derdini çekiyor..Ondan bile tam anlamıyla kurtulmadan yeni bir 10 numara..Yazık..Tabata'yı istemelerinden belliydi zaten..

Hleb iyi bir oyuncu..Gelirse çok sevinirim..Ama Quaresma'yı veto etmek bu taraftara, camiaya ihanettir..Resmen "sizi hesaba almıyoruz" demektir..Böyle bir düşünceleri varsa da yazıklar olsun..

Quaresma gibi bir oyuncu, ofansif oratsaha ihtiyacı olan bir takımın işine nasıl yaramaz anlayamıyorum..Adam sağda oynuyor, solda oynuyor, ortada bile oynuyor..Delgadodan kötü mü oynayacak yani..Nasıl bir futbol mantelitesi var bunlarda anlamıyorum..Bi de Quaresma takıma katkı sağlar mı? diyenler var.. Adam tamam İnter'de fln istediği başarıyı yakalayamadı ama bu onun kötü oyuncu anlamına gelmez..Sonuçta Porto'da yakaladığı başarılar ortada..Tek başına gole gidebilen bi adam bu..Tam istediğimiz tipte bi oyuncu..3e 2 kontra yakaladığımzda heycandan eli ayağına dolaşan oyunculardan değil..O kontrayı gerekirse tek başına bitirebilecek bir oyuncu..bkz: Holosko'nun İnönü'de Fener'e attığı gol...Bu golden en az 4-5 tane izleriz Quaresma gelirse..Hleb'den de iyi oynar, Mutu'dan da hele hele ağır vasıta Gudjohnsenden de..
__________________
B

Konu İbodaca tarafından (15-07-2009 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline