Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 19:29   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri'den Ermenistan Maçı İçin Öneri

Kayserili taraftarlar, Türkiye-Ermenistan milli maçının Kayseri'de oynanması durumunda Ermeni taraftarları evlerinde misafir edecek.

Grup 38 Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Yıldızlı, yaptığı yazılı açıklamada, 2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye-Estonya maçının Kayseri'de oynanacağını hatırlatarak, Türkiye-Ermenistan maçının da Kayseri'de oynanması konusunda girişimlerin sürdüğünü belirtti.

Bu milli maçlar ile Kayseri ve Türkiye'yi en iyi şekilde dünyaya tanıtacaklarını vurgulayan Yaldızlı, şunları kaydetti: “Ermenistan maçının Kayseri'de oynanması durumunda Ermeni misafirlerin evlerde ağırlanması fikri benimsenmeye başlandı. Bu fikri hem destekliyor hem eksik buluyoruz. 5 Eylül'de oynanacak Estonya maçı için de Kayseri'ye gelecek olan Estonyalıları evlerimizde misafir etmek istiyoruz. Coğrafya olarak bize uzak olan bu ülkeyle oynayacağımız maçın Ramazan ayına rastlaması, geleneklerimizi ve Türk misafirperverliğini gösterebilmemiz açısından bir fırsattır. Yine 14 Ekim'de oynanacak Türkiye-Ermenistan maçında da Ermeni misafirlerimizi evlerimizde en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bütün dünyanın gözünün üstümüzde olacağı bu maçtan hem Kayseri hem de Türkiye olarak yüz akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz.”
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla