Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 06:26   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fink : Mücadeleye Hazırım !

Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın yeni transferi Michael Fink, BJK TV’ye konuştu. İddialı açıklamalarda bulunan Alman futbolcu, “Takım için her şeyi yaparım. Mücadele ederim, savaşçıyımdır. Defansif yönde elimden geleni yaparım ama takıma katkı sağlamak için ofansa çıkıp gol atmaya da çalışırım. “Burada gerçekten çok güzel bir atmosfer var. Tüm arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar. Ben de elimden geldiğince çabuk adapte olmaya çalışıyorum. Sanırım çok güzel şeyler bizi bekliyor” dedi.
‘Başarımız devam edecek’
Beşiktaş İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, geçen yıl elde ettikleri başarının Şampiyonlar Ligi’nde de devam edeceğini söyledi. Aydın’ın Çine ilçesinde düzenlenen şampiyonluk yemeğine katılan Kumcuoğlu, “Şampiyonlar Ligi’nde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Başarımız Avrupa’da da sürecek. Bir kulüp başkanı üç yıl üst üste şampiyon olacaklarını iddia etti. Beşiktaşımız bu başarıyı geçmiş yıllarda göstermiştir. Bizim hedefimiz iki yıl daha üst üste şampiyon olmak” diye konuştu.
Müze büyük ödüle adayAvrupa Yılın Müzesi ödülü için Türkiye’den 6 aday çıktı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün, İnönü Stadı’nın altında bulunan müzesi de bu adaylar arasındaki yerini aldı. Ayrıca Sinop Arkeoloji, Çorum, Türkiye İş Bankası, Santral İstanbul Enerji, Çağdaş Sanatlar Müzeleri ve Sunay Akın Oyuncak Müzesi aday oldu. Bugüne kadar 40 ülkeden bin 500 müzenin aday olduğu Avrupa Yılın Müzesi Ödülü, ülkemize 9 kez geldi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla