Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2006, 17:03   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.United rekor kırdı!

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Manchester United, ABD finans şirketi Amerikan Uluslararası Birliği AIG ile 56 milyon 500 bin paunda rekor bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Manchester United Kulübü tarafından yapılan bir açıklama ile AIG Şirketi ile toplam değeri 56 milyon 500 bin paund olan 4 yıllık yeni bir sponsorluk sözleşmesi imzalandığı ve AIG'in Manchester United'ın eski sponsoru olan İngiliz mobil telefon şirketi Vodafone'un yerini alacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Old Trafford Stadı'nda bir basın açıklaması yapan Manchester United Kulübü İcra Başkanı David Gill, "AIG ile yaptığımız anlaşmadan dolayı memnunuz. Bu anlaşma Manchester United'ın yararına olacaktır ve kulübün dünyada lider kulüp olmasına destek verecektir" dedi. AIG'in ve İcra Kurulu'nu başkanı olan Martin J. Sullivan ise açıklamasında, "Yapılan anlaşma her iki taraf içinde çok faydalı sonuçlar doğuracaktır" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl ABD'li Malcolm Glazer tarafından satın alınan Manchester United, bu anlaşma ile 2005 yılı Nisan ayında elektronik devi Samsung ile 50 milyon paundluk 5 yıllık sözleşme imzalayan Premier Lig şampiyonu Chelsea'yide geride bırakmış oldu ve Premier Lig tarihine geçti.

Manchesteri Premier Lig'de lider Chelsea'nin 7 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor ve her iki kulübünde fisktürleri bakımında şampiyonluk şansı devam ediyor.
06.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline