Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 10:15   #8
ROYAS

ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sierra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hoca olsam 24 kişilik kadromda 3 kişi 2 milyon ve useri diger futbolcularım 1 milyon altında para alırken 3,5 - 4 milyon için Interden istanbula gelecek 1 sene keseyi doldurup gidecek şamp ligi maçında oynayıp rize maçına giderken uçak fobim var diyecek oyuncu istemem klebersonla ailton arasındaki muhabbeti hatırlatırım arkadaslar kımse kendini kandırmasın 25 yaşında interde chelsea de oynamış oyuncu kara kaşııza kara gözümüze bu sefaletin içine gelip suni çimde oynamaz para için oynar para için gelenleri de gördük.

Türkiye liginin arjantin ve brezilyalı oyuncular tarafından avrupaya merdiven olarak görüldüğü söylenir hep ki bence doğrudur ve bunun üzerine gitmek gerekir. Şimdi geleceğin 50 yıldızı arasında gösterilen arjantinli oyuncu buonanotte gelse ne olur? Bobo 2 olur milli takıma girmek, avrupaya transfer etmek için bir tarafını yırtar durur. 3 kuruşa oynar avrupadan alacağı paraların hayaliyle para pul falan da sormaz. Takım içinde huzursuzluk olmaz haksızlık olmaz. Orda oynarım burda oynamam demez, cunku rize de oynamazsan şamp liginde de yoksun dendıgı anda gelecegı bıter. Bu yuzden açıkçası ben hoca olsam quaresma tarzı bir yıldız degıl buoo tarzı bir yıldız isterim. Farkettiyseniz ikisine de yıldız diyorum cunku bence ıkısı de yıldız ama tabi bir çok arkadaşa bunu izah etmek zor.

Yalnız, ben yonetici olsam QUO yu tercih ederim böylelikle etiket meraklılarının ağızını tıkarım, kombinemi satarım, formamı satarım, yurt dışı basınına çıkarım, reklam gelirimi sponsorlarımı arttırırım, prestijimi arttırırım daha da onemlisi renklileri çatlatır naber peltek aziz topuzun senedini öde o bir milyonu da vericem quo ya derim

Bu ikisi arasından seçmem gerekse;
kişiliğim ve eğitimim, BEŞİKTAŞTAN öğrendiklerim bana etiketin ve vitrinin hiçbir şey olduğunu öğretti işte bu yüzden ben olsam ilk seçenekle giderim.
katılıyorum
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla