Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 10:49   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferrari'ye serum takıldı!

Ferrari'ye serum takıldı!

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, yeni transfer Matteo Ferrari, hastalığı nedeniyle çalışmaya katılamadı. Teknik direktör Mustafa Denizli, Ferrari'de birkaç gündür enfeksiyon olduğunu belirterek, ''Antrenmana çıkmayan Ferrari'de enfeksiyon var. Akşam biraz fazlalaştı ve serum takıldı'' dedi.
İtalyan futbolcunun gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi.
Antrenmana Ferrari'nin yanı sıra Sivok da çıkmadı. Sivok'un dün yapılan çift kale maçında ayağına darbe aldığı, Çek futbolcunun sol ayak tarak kemiğinde ödem oluştuğu kaydedildi.
-ÇİFT KALE MAÇTA ZAPOTOCNY'DEN İKİ GOL-
Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular 5'e 2 pas çalışmasının ardından, 4 kaleli dar alanda minyatür kale maç ve yarım sahada çift kale maç yaptı. Daha sonra futbolcular, salonda yaptıkları çalışmayla antrenmanı tamamladı.
Çift kale maçta yeşil takım, gri takımı 5-2 yenerken, takımdan ayrılması gündemde olan Tomas Zapotocny iki gol attı. Yeşil takımın diğer golleri Uğur, Nobre ve Erkan'dan gelirken, gri takımın gollerini Serdar ve Yusuf attı.
Antrenmanda Bobo ve Ekrem üst sahada koşu yaparken, tedavisi süren İbrahim Toraman, İspanya'da tedavisi devam eden Delgado, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda bulunan Rıdvan ve Necip çalışmada yer almadı.
Bu arada, antrenmanın sonunda Mustafa Denizli, Hakan'ın koruduğu kaleye attığı 3 penaltı atışında da topu 90 diye tabir edilen iki kale direğinin birleştiği yerden ağlara gönderdi.
Beşiktaş, bu akşam PAF takımıyla basına kapalı yapacağı antrenman maçıyla hazırlıklarını sürdürecek.


16.07.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla