Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 12:39   #6
deja_vu
sayende mazoşist oldum!
 
deja_vu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman o kadar basitse sponsor bul takıma yada o mantığınla takıma sportif başarı için etoo filan getir, olmaz mı, hı? yıllık 14 harcayan, bu harcamalarla sürekli borçlanan bi kulüpten bahsediyorsun. bu da bizim kulübümüz oluyor. yani noluyor demekki arkadaşım, oyunculara şu ana kadarki ödediğin ortalama 14 milyon euro artı, verdiğin yıllık ücretlerle kulüp sürekli eksiye gitmiş. yani daha az harcaman gerekiyor bütçene göre, yada gelirlerini arttırcaksın. ama gelir arttırmak hadi sponsor bulalım demekle olmuyor, o kadar kolay değil. futbola yüklü para harcayan telekom, ülker dışında firma bulmak kolay olmuyor ülkemizde.

zaten şu ana kadar 15 civarı bonservis vermişsin ve yıllık ücretlerde üstüste kulüp rekoru kırmışsın. bi de bunların üstüne 20 milyon euroluk topcu istiyoruz. ben de daha hesaplı ve cok fayda getirilebilecek buonanotte alınsın ve batuhan takımda tutulsa diyorum. walla buonanotteden iyisini istiyorsan biraz da gerçekdışı oluyor.

Biz de biliyoruz iyi oyuncu icin cok para harcamak gerektiğini. ama kusura bakma ben beşiktaş taraftarıyım, real madrid değil.
kusura bakmada beşiktaşlılıımı senle tartışmıcam bende beşiktaşlıyım arkadaşım rahat ol
ben sponsor bol demiorum ki zaten gelirine göre transfer yaparsın diorum
batunun takımda kalmasını en çok destekleyenlerden biriyim forumda...
zaten nobreye verilen paraya acıyorum bunuda söledim... böyle gereksiz oyunculara verilen paralardan dolayı bu durumdayız... del bosqe ye verilen tazminattan dolayı bu durumdayız... yıllık 500 bin 1 milyona takımı sırtlıcak adamda bulmak zor oluyo farkındasındır umarım illaki takımda 3 5 tane yüksek ücretli alan bazı futboplcular olucaktır buda doğaldır ben bunu demek istedim...
yanlış anlamışsın beni aynı taraftayız... yönetim değişmicekte buda böle devam eder
deja_vu Ofline   Alıntı ile Cevapla